Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

divendres, 25 de febrer de 2011

Guapíssima, amb roba interior de lactància

He tingut feina rai per trobar roba interior de lactància que m’agradi. M’ha calgut fer una mena de tesina en la matèria que no puc fer menys que compartir.

De moment, per mi la línia Seamless de Carriwell és el número u en comoditat, i a més és prou bonic. Per les que hem de dormir amb sostenidors i discos protectors perquè si no ens llevem damunt d’un toll de llet és l’opció ideal. En pots trobar a molts llocs però recomano la botiga d’Amor Maternal. A més, si combregues amb la criança natural hi trobaràs molts continguts interessants.

També còmode però amb un plus estètic hi ha el Fast Food de Boo (també el tenen a Limo Bebé, però no el venen on-line). El Second Skin d’Amoralia i els essencials Bella Materna segur que també són còmodes i molt elegants, però personalment no els he provat.

La meva preferida és la samarreta Paris so Chic (la 2a de baix)
Totes les imatges pertanyen a http://www.madeinfemmes.com/

Ara bé, de vegades amb la comoditat no n’hi ha prou, oi? Si vols sentir-te més sexy no deixis de provar Made in Femmes. He comprat directament a la casa: t’arriba el producte dins una caixeta amb la revista Egg i fa la il·lusió d’un regal especial. Això sí, és més ràpid, pagues menys despeses d'enviament, i tens una atenció personalitzada, amable i eficaç si compres a través de Mimamasemima. De fet, d'aquesta web, amb un catàleg de roba interior i exterior triat amb bon gust i criteri, se'n podria fer un article sencer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada