Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dijous, 24 de febrer de 2011

Per què coquma?

Fa uns dies, mentre el meu fill feia una migdiada, se'm va ocórrer escriure en una llibreta totes les coses que m'agraden.

Va ser com quan se t'estripa el paquet de l'arròs i primer cauen uns quants granets i en pocs segons en tens el terra ple. Una idea en feia venir una altra, i aquesta altra me'n portava unes quantes més. La memòria saltava per l'espai i el temps: de la casa al jardí, del jardí al pati de casa els avis; del meu menjar preferit a aquell restaurant que mai no em falla; del regal que em van fer l'altre dia als records més antics de les joguines de quan era petita.


foto de anankkml


Intentava recollir de pressa tots els grans d'arròs però no em podia imaginar de fins a quins racons havien arribat. El resultat, a banda d'una llista molt llarga, va ser... jo diria que terapèutic. Era com si el món tingués més sentit que feia unes hores. Com si fos encara més bonic i valgués més la pena. Proveu-ho.

El cas és que després em vaig rellegir la llista, i uns dies després hi vaig anar afegint coses que m'agraden, i no vaig tardar en decidir que d'aquell escampall en podia fer una bona paella, o un arròs a la cubana, un risotto o inventar una recepta pròpia. De moment, provaré d'escriure un bloc de les coses que m'agraden.

3 comentaris:

 1. moltes gràcies! m'ha anat molt bé per fer la maquetació del meu treball de recerca! :)

  ResponElimina
 2. Doncs jo me'n alegro molt que un dia vagis decidir escriure aquesta llista. Compartir les coses bones amb qui les pugui apreciar, és infinitament millor que guardar-se-les per un mateix :-)

  A més la paella, m'agrada molt...
  Et desitjo que aviat, tinguis molts comensals a taula, per gaudir-ne com jo!

  ResponElimina
 3. Me n'alegro, Èlia! si necessites alguna cosa ja saps on trobar-me!

  Gràcies, Carme! El millor de compartir-les està sent rebre els vostres comentaris! Un petonàs (m'encanta el nou look de primavera de la maleta!)

  ResponElimina