Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dissabte, 26 de febrer de 2011

Tot un descobriment de botiga!

Aquesta guirlanda tot i ser a l'apartat d'habitacions infantils,
la trobo ideal per a qualsevol estança.

La satisfacció del client, la pedagogia, el compromís ecològic i el preu assequible són els quatre puntals de Nature et Découvertes, una cadena de botigues francesa per descobrir!

Hi ha productes per a totes les edats però el que m’ha fascinat és el seu catàleg per a infants. Mobles, portanadons, objectes de decoració, llibres, joguines, manualitats, roba, absolutament tot val la pena. En quant als articles per als no tan petits, m’agrada especialment la decoració nadalenca i les joies. Tot plegat desprèn el gust per la imaginació, les ganes de viure i l’amor per la natura.

Un recull d'alguns dels articles que més m'han agradat de la botiga virtual.
Totes les imatges pertanyen a http://www.natureetdecouvertes.com/


La botiga on-line té menys de la meitat de productes que la física i encara no envien comandes fora de França, però esperem que aviat això pugui canviar.

La web tampoc aconsegueix transmetre l’ambient màgic i cuidat de les botigues ni dels seus catàlegs impresos, que són d’aquells que no et canses de fullejar, doblegar i marcar. En fi, França tampoc ens cau tan lluny!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada