Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dilluns, 28 de febrer de 2011

Un clàssic del disseny per menys de tres xifres

Pel preu d’unes botes o d’un abric, o fins i tot més barat, podem adquirir el que ja s’ha convertit en un clàssic de la decoració: el llum de sostre Midsummer del dissenyador holandès Tord Boontje, que comercialitza l’empresa californiana Artecnica.

N’hi ha en color blanc, vermell, daurat, taronja, lila, verd, rosa, blau... també se’n fan que combinen dos colors (blanc-vermell, groc-verd). El meu és blau cel i el tinc al dormitori. A tothom li crida l’atenció i quan encens el llum a la nit sembla que hagin de sortir els follets del bosc a vetllar-te el son.El meu Misummer Light.

Com que fa una llum tènue com a difuminada, és bo per a espais que necessitin poca llum: dormitoris, passadissos, però també n’he vist en revistes aprofitant cantoneres, tocant a la paret per crear diferents ambients en una mateixa sala. El rosa és atrevit i queda genial, tot i que el blanc és el més popular i és més fàcil que ens combini en qualsevol lloc.

Artecnica no envia fora d’EUA però el venen a moltíssims llocs web de tot el món i es troben bones ofertes.

L’estudi Tord Boontje defensa que la modernitat no ha de voler dir necessàriament minimalisme, que la contemporaneïtat no està renyida amb la tradició i que la tecnologia no ha de renunciar a les persones i els sentiments. El llum Midsummer, que és la seva peça més coneguda, ho reflecteix perfectament, oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada