Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dijous, 3 de març de 2011

Com identificar una tipografia?

Dijous passat vaig explicar on trobar tipografies noves i com instal·lar-les a l'ordinador. Però de vegades passa que volem una tipografia en concret que hem vist i no sabem quina és.

A Internet quasi tot es pot trobar, i una tipo també! El que necessitem és tenir el text escrit amb aquesta tipografia al davant i entrar a http://www.identifont.com/

Allí hem d'anar a la primera pestanya 'fonts by appearance' i contestar un test sobre com són les lletres de la tipo que volem identificar (és en anglès però totes les preguntes es mostren en dibuixos i s'entén a la perfecció).


Test per identificar tipografies a http://www.identifont.com/

El test funciona! I a més de trobar la font que busquem o la que més s'hi assembla amb informació de com es diu, qui n'és l'autor, l'empresa, i on es pot adquirir, també ens suggereix tipos similars.

Tipografia Gotham. Imatge propietat de http://www.identifont.com/

D'aquesta pàgina, és interessant fer un cop d'ull al 'top fonts' per veure les tipos més ben valorades pels usuaris. Actualment i des de fa setmanes el primer lloc l'ocupa la Gotham.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada