Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

divendres, 4 de març de 2011

Roba de lactància, més enllà dels sostenidors

Divendres passat vaig parlar de roba interior de lactància i ja apuntava que hi havia una pàgina, Mimamásemima, de la qual podia parlar en un article sencer.

Doncs bé, precisament aquesta pàgina acabar d’engegar un sorteig entre bloggers. Per participar-hi hem de fer una llista de desitjos, triant els articles que més ens agraden de la seva web, sense arribar als 300 euros (menys mal, perquè la llista seria llarga).

De vegades, sobretot quan es tracta d’anar a una festa o ens hem d’arreglar per una ocasió una mica especial, passa allò de “si em poso aquest vestit no sé com m’ho faré per donar el pit!”. Sovint combinar el fet de lactar i el d'arreglar-nos, sobretot ara a l’hivern, es fa complicat. Jo no sabia que existia, però sí! hi ha roba exterior de lactància que no ho diries mai!

Dit això, aquí va la meva llista de desitjos de mimamasemima:


samarreta Ink Zip, de Dote Studio

Samarreta Slouchy de Mothers en Vogue
Jersei Shanga, de Mothers en Vogue
Vestit Olympian de Mothers en Vogue

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada