Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dimecres, 16 de març de 2011

Kew Gardens, “efecte balneari”

En família, sol o en parella, Kew Gardens és un lloc per perdre-s’hi hores i hores. Quan estàs una mica aclaparat del soroll, la gentada, les presses i els cotxes que circulen al revés de Londres, la millor desconnexió i alenada d’aire fresc te l’ofereixen els Kew Gardens.
“Explora els hivernacles, els paisatges i 250 anys d'història en el jardí més famós del món. Puja a la copa dels arbres, endinsa’t en la selva o descobreix més en una visita guiada”. Així es presenten aquests jardins immensos i meravellosos, per mi, visita obligada per arrodonir una escapada a Londres.

A través de les flors, els arbres, les plantes i els edificis singulars viatges per tot el món, camines, respires bones olors. El resultat: aconsegueixes un efecte “balneari” d’aquells que et renoven per dins i per fora i te’n vas amb unes quantes llavors de la botiga i unes fotos precioses (que pots penjar al teu Flickr i les poden seleccionar per posar al web dels jardins).
La zona de jocs a l’aire lliure per a la canalla, els nenúfars gegants, la casa de les palmeres, l’hivernacle de les deu zones climàtiques... hi ha tants atractius que és impossible veure-ho tot en una sola visita. Així que toca estudiar bé el mapa que et donen amb l’entrada i seleccionar les zones per visitar.

1 comentari:

  1. Llàstima de la proximitat de l'aeroport de Heatherow, que amb cada avió que passa (cada 2 minuts, en vol baix) trenca una mica la màgia, tot i que al final t'hi acabes acostumant...

    ResponElimina