Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dijous, 17 de març de 2011

La bombeta Plumen, millor disseny del 2011 dels Brit

Si sou dels que penseu que amb les bombetes de baix consum hem guanyat en estalvi energètic però hem perdut, i molt, en disseny, no patiu.

Plumen, guanyadora absoluta dels Brit Insurance Designs of the year 2011 que atorga el britànic Desing Museum, ha nascut per solucionar-ho.

Imatge de http://www.hulger.com/

Com diuen els seus creadors: “Plumen és l'antítesi de les bombetes de baix consum com les coneixem... En comptes d’amagar-la, la voldràs mostrar.”
"És estrany que la bombeta, un objecte tan sinònim de les idees, estigui gairebé totalment absent d’imaginació." El nom “plumen” prové de les plomes decoratives de les aus, dissenyades per atraure l'atenció sobre el seu valor i bellesa. Creiem que els nostres dissenys fan el mateix per a la descuidada bombeta de baix consum.”

Imatge de http://www.hulger.com/

Plumen 001 és un disseny de Sam Wilkinson sota la direcció de Hulger, que l’ha posat a la venda per 30 euros.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada