Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dissabte, 26 de març de 2011

Mood kit: roba d'embarassada (per voler estar-ho)

Avui he passat el matí amb una bona amiga que està embarassada i hem parlat del problema de la roba (que si ara no tens prou panxa per segons què però ja no et pots cordar cap dels teus texans...). Com que els dissabtes normalment escric sobre botigues, he pensat: què m'hauria anat bé comprar quan estava embarassada? No he hagut de pensar gaire: un mood kit!

Aquesta fotografia és la que em va fer descobrir Mood Kit. La imatge pertany a http://www.oefshop.com/ 


Fa poc vaig descobrir en una revista francesa aquest invent que no he provat però crec que ha de ser la repanotxa. De fet, mig en broma li he dit que m'agradaria tornar a estar embarassada per enfundar-me un mood kit!

Versió negra del Mood Kit. Al costat es veuen les peces que formen el kit. La imatge pertany a http://www.oefshop.com/


No és només una manera de parlar: és que és com una funda! sense costures, adaptable a totes les mides, des del primer a l’últim dia d’embaràs i també per després, antitranspirable i tan bàsic! El rei dels bàsics diria jo. No és barat, val 135 eurets (120 a funkykids), però és unes malles, una samarreta de màniga llarga, una de tirants, un xandall pel ioga, un pijama i un mono tot en un!!!

A damunt s'hi poden posar vestits, túniques, faldilles, pantalons... La imatge pertany a http://www.oefshop.com/


Té tants usos que la inventora, Fanny Grangier, ha de ser un geni (aquest és el seu blog). T'hi poses damunt una faldila i et calces unes ballarines i, estupenda, un abric especial i les botes, trencadora. Un vestit d'estiu: més informal... Amb una armilla! O combinar-lo amb una peça de llana ben gruixuda per contrastar, ara que encara fa fresqueta i està tan de moda. Hi ha 10 colors per triar.Si ho heu provat, si us plau, digueu-me si és tan genial com sembla.

Per cert, que guapes que són les dones embarassades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada