Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dilluns, 21 de març de 2011

Parets que parlen

Sovint diem allò de “si les parets parlessin”. Però per què no fer-les parlar de veritat? Imagina les dues primeres frases del teu llibre preferit a la paret del costat d’aquells prestatges plens de llibres. O, simplement, unes lletres ben boniques amb una cita plena de saviesa donant la benvinguda al teu rebedor.

A mi que m’encanta la tipografia i la decoració d’interiors, combinar les dues coses em resulta més que temptador. 

Textos amb missatges interessants i sorprenents a l'habitació 414 de l'Hotel Fox, dissenyada per l’agència danesa e-Type.


Habitació 304 de l'Hotel Fox, dissenyada per l’agència danesae-Types.Una reflexió sobre com passa per alt la importància de les fonts en els milions de missatges que rebem al llarg del dia.

En un dels primers llocs on vaig descobrir que les parets podien ser pàgines en blanc esperant que les escrivissin va ser l’Hotel Fox de Dinamarca (no, no hi he estat pas! Però en vaig gaudir al fantàstic llibre Typo Fuente de Inspiración, de Fabiola Reyes). 

Un dels vinils textuals personalitzables que més m'agraden de miraentuinterior, perquè converteix la paret en una pàgina d'un llibre.


Fer-ho sembla fàcil, però com sempre, el més senzill en tipografia és en realitat ben complicat d’assolir. Per això, després de molt buscar per la xarxa, recomano els vinils de l'empresa catalana Miraentuinterior. Simples, elegants, amb un gust excel·lent. 

Aquesta seria xulíssima per a una aula de l'escola, una biblioteca, o per casa també! Es pot personalitzar i comprar a miraentuinterior.

L'adreça escrita a la paret pot donar molta personalitat a l'entrada de casa. Imatge de miraentuinterior.


M’encanta la frase que s’allarga en una sola línia per una sala, l’adreça de la casa en una paret (com si fos la seva etiqueta), o un fragment de text sobre una paret, ben bé com una pàgina de llibre. Totes són personalitzables tant pel que fa al contingut del text, la mida i el color. 

Més sobre vinils decoratius a la Guia per a navegants, de coquma.

Què els hi faríeu dir a les vostres parets?

3 comentaris:

 1. Això de les parets que parlen també m'ha agradat molt !! L'únic és que trobo molt difícil trobar la frase adequada per a una de les meves parets ja que depenent del dia m'agradaria posar una cosa o un altra. Complicat, oi?

  ResponElimina
 2. Tens raó, Alba!!! el més complicat és el contingut! Proposo inspiració en l'últim disc de Manel!

  A la cuina:

  "Mira,
  surt el sol a les ciutats
  on haguéssim pogut viure
  i una llum plena de pau
  va inundant totes les cuines.

  A l'habitació infantil:

  "En els teus ulls il·luminats
  ja s'intueix la immensitat
  de tot un món al teu abast"

  ResponElimina
 3. M'encanta la idea basada en l'últim disc de Manel. Ho tindré en compte ! Gràcies guapa.

  ResponElimina