Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dilluns, 28 de març de 2011

Posa una garlanda a la teva vida

No sé què tenen les garlandes que sempre m’han fascinat. És com si em transportessin a un món perfecte: Quan veig una garlanda penso en un jardí ple de mimoses, d’espígol i d'oliveres, amb una taula de fusta antiga i una família celebrant el primer aniversari d’un xiquet. També penso en un dormitori de nadó a punt de néixer, amb olor de colònia de nen i d’aquelles ganes boges de veure quina cara farà quan neixi. Penso en la festa major del poble, la revetlla d’estiu, l’energia adolescent per poder veure sortir el sol.

Imatge de ©Billy Bunting 

La meva garlanda Billy Bunting Original.

Per això, i ara que es veu que les garlandes estan de moda en la decoració d’interiors, he decidit posar una garlanda a la meva vida. No cal esperar l’escena bucòlica perfecta. Aquesta escena pot ser cada dia! Jo he optat per Billy Bunting, una empresa anglesa que només fa banderins de tela. Tots són xulíssims. Te’ls envien per correu postal. Però hi ha moltes opcions. Se’n troben a les botigues de preparació de festes, i també de decoració d’habitacions infantils. Per exemple, a la botiga barcelonina (i també on-line) Nobodinoz n’hi ha de ben boniques.

Aquesta és de Le Petite Papillon, especialitzada en garlandes i núvols que plouen (un altre dels meus objectes del desig).

Ara bé, si entres a Etsy i poses al buscador “garland” o “bunting” entres de ple al gran món de les garlandes: de paper, de roba, de llumets; llises, estampades, ratllades, amb lletres, amb papers reciclats de llibres, mapes, partitures... 

Al blog Design is mine veiem aquesta garlanda fent de capçal del llit. És un lloc molt recurrent i que dóna bons resultats. Però també n'he vist en cuines, menjadors, porxos...

Als més fans de l'art de les garlandes recomano el blog The Fabulous Garlands, una "agència artística" que decora interiors amb garlandes i fa autèntiques meravelles, algunes em provoquen les mateixes sensacions de fullets amagats que el llum Midsummer del qual ja us vaig parlar. 

La meva preferida de The Fabulous Garlands (de Sophie Cuvelier).
També podeu visitar la meva selecció de garlandes a Pinterest. Una nova xarxa social per perdre-s’hi. M’hi acabo d’estrenar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada