Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

divendres, 1 d’abril de 2011

El mar, el mar

Si heu de fer un regal especial a algun nadó (i més ara que els carrers ja fan olor de Sant Jordi) us recomano algun llibre de Peanuts & nuts. De les coses més boniques que he vist.

Imatge dels tres llibres de Peanuts&nuts, del seu blog http://peanutsandnuts.blogspot.com/ 


Són de tela, cosits a mà, amb retallons de feltre i sergrafia. Aptes perquè els menuts se'ls posin a la boca, acolorits per cridar-los l'atenció i preciosos per encandilar els pares.

La meva sogra (una crack dels regals) li va regalar El mar al meu fill quan va fer només quatre mesos i encara babejo orgullosa quan recordo com vaig ser testimoni embaladida del xiquet passant les pàgines amb cara de concentració en la lectura.

Ara no li fa tant de cas al llibre, ja té més de set mesos i es deu fer el milhomes, però jo no em canso de mirar-me el pop, la balena, el cranc i de pensar en les bones mans que l'han confeccionat.

Imatge interior del llibre El mar de Peanuts and nuts.


He investigat per Internet i he trobat que les artesanes tenen taller a Barcelona i botiga virtual. Sí, i hi venen El mar! (ara m'agafen ganes de cantar allò de "tu i jo no ens hem banyat mai al mar, al mar, al mar...").

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada