Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dijous, 14 d’abril de 2011

Interiors Originals d’una dona real amb una casa de revista

Continuo construint la meva llista de blogs recomanats. Internet, entre moltes altres coses, m’ha obert un món de possibilitats pel que fa a la decoració d’interiors. Sóc d’aquelles que de tant en tant (força sovint) m’he de comprar revistes de decoració, i sempre surto escandalitzada del quiosc pels calers que m’hi deixo. I, a sobre, quan arribo a casa veig que la majoria de revistes sembla que es copiïn les unes a les altres. He arribat a veure les mateixes fotos de les mateixes cases en revistes diferents! (i no era publicitat). La meva solució ha passat per comprar revistes quan sóc a l’estranger (així són una mica més diferents i he descobert autèntiques joies) i, sobretot, sobretot, remenar per Internet.

La Carmina i la seva filla Alba gaudint del seu jardí a la portada del número de primavera de la revista Ikea Family Live.
Un dels blocs de decoració que he descobert últimament i del qual us vaig parlar fa poc és Interiors Originals. Hi vaig fer cap quan vaig llegir que la casa i la família de la seva blogger, la Carmina Pascual, eren les protagonistes de la portada i el reportatge principal de l’últim número de l’Ikea Family Live. No teniu curiositat? Doncs parlem amb la Carmina!

Com va néixer la idea de fer el blog?
Interiors Originals va néixer amb la necessitat de recopilar els munts de fotos que tenia guardades. A rel de la construcció de casa nostra em vaig aficionar a buscar fotos de decoració per Internet, així que durant molt de temps he fet una bona recopilació de fotos que m’agraden.

La cuina és de somni! Tan gran i lluminosa. I m'encanta el detall de les fotografies dels seus fills en una de les parets. Són imatges de l'apartat "casa nostra" d'Interiors Originals.

Què és el que més t’agrada de la teva experiència a Interiors Originals?
Veure que el blog pot servir d’inspiració a moltes persones que busquen les mateixes coses que jo.

Ens expliques alguns dels teus trucs de decoració?
No crec que en pugui donar gaires... jo em guio pel meu instint, sóc jo mateixa... Crec que la decoració d’una casa ha de ser el reflex dels que hi viuen.

El menjador de la casa de la Carmina en una de les fotos del reportatge d'Ikea Family Live.

I sobretot em moro de curiositat per saber com es fa per sortir a la revista d'Ikea Family?!
Jajajaja, doncs molt fàcil: tenir mobles d’Ikea, enviar fotos de casa teva i esperar. T’explico, nosaltres, després que la construcció de casa acabés amb el pressupost que teníem per a mobles, vam decidir comprar-los quasi tots a l’Ikea. D’altra banda, a mi m’agrada moltíssim el disseny d’aquests mobles (de qualitat en podem parlar un altre dia). Un dia fullejant la revista Ikea Family em vaig adonar que eren cases reals i de clients d’Ikea i se’m va ocórrer d’enviar unes fotos a veure què passava. I em van contestar que sí, que els hi agradava molt la casa i que si estava disposada a fer un reportatge. No els podia dir que no!

5 comentaris:

 1. El concepte de decoració d'algunes revistes s'allunya moltíssim dels interiors reals de la majoria de persones que les compren.

  Jo, no suporto veure interiors decorats en série que segueixen les pautes establertes com si de motlles es tractéssin i crec que sota aquesta idea devia néixer aquesta revista de Ikea, que precisament dóna peu a la originalitat i manera d'entendre la casa de cadascú.

  M'ha encantat conèixer aquest bloc que avui comparteixes, i hi he trobat un munt de imatges molt inspiradores. Felicito a la Carmina, no només pel seu bloc, sinó perquè la seva manera d'entendre la casa, serveixi de inspiració als que constantment volem fer del nostre entorn, un lloc més agradable :-)

  ResponElimina
 2. He fet una ullada al blog que ens recomanes i és genial !! A mi m'anirà molt bé ara que necessito inspiració per a decorar tota una casa. Como no, espero la teva ajuda! Serà divertit... Per cert, a què esperes a enviar fotos de casa vostra a la revista d'Ikea family?

  ResponElimina
 3. Quin art! :-)

  -Feliç con un anís-

  ResponElimina
 4. Moltes gràcies pels vostres comentaris...estic encantada que el meu blog us serveixi d'inspiració!!

  Molts petons
  Carmina

  ResponElimina
 5. Gràcies a tu, Carmina, per obrir-nos les portes del teu blog i, sobretot, de casa teva! t'anirem seguint!

  ResponElimina