Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

divendres, 6 de maig de 2011

A Babillage “pot ser que t’enamoris perdudament de tot”

Una cosina que viu a Barcelona i que té molt bon gust em va recomanar fa temps una botiga. Abans de sortir de casa seva em va dir: “prepara’t perquè t’agradarà molt tot, t’ho voldràs quedar tot, pot ser que t’enamoris perdudament de tot”. Li vaig donar les gràcies, perquè realment no m’havia mentalitzat en aquest sentit i jo, que sóc de mena entusiasta, m’hauria pogut col·lapsar en entrar al món Babillage.

Una de les fotos que vaig fer a Babillage amb el mòbil.

Babillage és una botigueta que fa cantonada al carrer Laforja amb Brusi. Entrar-hi és com arribar a un refugi secret, i encara més si a fora al carrer cau un ram d’aigua com el de dimarts a la tarda. La decoració i els petits objectes que et vas trobant, mig sense voler, en diferents racons encantadors del local, et van fent sentir cada vegada més bé. De la mateixa manera t’acull la Marta, la interiorista que només fa cinc mesos, inspirada per la seva filla, va decidir especialitzar-se en habitacions infantils i va obrir Babillage, una botiga de mobles, joguines i objectes de decoració on també s’hi fan tallers per a nens, pensats perquè juguin i es diverteixin fent servir la seva creativitat. 

L'entrada a la botiga. 

Miro a la dreta i veig una antiga i petita bola del món amb uns colors quasi insuperables damunt d’un moble antic, del sostre pengen boles i flors de papers, entro en una altra cambra, ara una maleta vella fa de bagul, una antiga calaixera de merceria pintada es converteix en un prestatge perfecte per a aquells objectes que ens encanten i no sabem com fer-los lluir com cal. Ella ens va explicant que li agrada reciclar mobles antics, caixes, calaixos... li comentem què ens agrada i què necessitem per casa i ens comença a donar consells i bones idees. 

Les tendes d'indis estan de moda en la decoració d'habitacions infantils i són  un somni fet realitat per als petits.
Els calaixos vells reciclats, pintats de blau i convertits en prestatgeries van ser la nostra adquisició.

Aleshores penso que és una sort que plou perquè no tinc ganes de marxar de Babillage, m’agrada aquest refugi ple de grisos, blaus, grocs, records d’infantesa, joguines de llauna, fustes velles, papallones, robes i papers de colors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada