Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dijous, 26 de maig de 2011

Idees per fer fotos de l'embaràs

En vista de l'èxit de l'article de fotos de nadons, us deixo unes quantes idees per fer fotos de l'embaràs!

Aquesta idea és ben senzilla de fer i trobo que el resultat és maquíssim. Només cal posar-se la mateixa roba per fer l'abans i el després, i col·locar el nounat just damunt de la panxa:

La foto l'he trobat a Pinterest però no sé quina és la font original.

Aquest recurs va bé per tot: la pissarreta!

Aquesta també corre per Pinterest i tampoc en sé la font.


No us perdeu aquest àlbum d'embaràs! a mi, que també em vaig fer el meu propi àlbum dietari dels nous mesos més especials de la meva vida, em va deixar sense paraules!

Dues de les pàgines del llibre-àlbum de fotos d'embaràs dissenyat per Johana de Hanna Mac Photography.


I si el futur bebè no és el primer:

Foto de Kari Vennard, a Flickr.


Més idees de fotos familiars al Pinterest de Coquma.

1 comentari:

  1. A mi m'agrada especialment aquest article... una de les meves il·lusions era tenir un bon reportatge fotogràfic del meu embaràs... jo n'hi vaig fer una ma germana i va quedar prou bé... però per coses de la vida, m'he quedat sense unes bones fotos de l'embaràs... són autoretrats cutres davant un mirall... i quan veig aquestes fotos que publiques... em cau la baba i la (sana) enveja em corre per les venes!!!
    M'encanten les idees que es veuen aquí i al meu peque ja li hem començat a fer fotos xules...

    Núria Sabaté

    ResponElimina