Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dimecres, 1 de juny de 2011

Digue-ho amb Scrabble

Uns anys després que l'arquitecte novaiorquès Alfred Mosher Butts inventés el joc de taula que ara coneixem com a Scrabble i l'intentés comercialitzar, no hauria cregut pas que acabaria assolint l'èxit que ha tingut i que superés fronteres en l'espai i el temps (el Club d'Scrabble de Manresa té un bon article sobre la interessant història d'aquest joc lingüístic, nascut als anys 30).

Tots els que compartim la felera per la llengua en som amants i, de fet, el joc, que existeix en català des del 1990, ha aconseguit anar força més enllà de les taules de menjador amb grups d'amics: n'hi ha clubs, federacions, campionats mundials i diccionaris oficials arreu del món.

La proposta Coquma d'avui ja la deveu intuir. Per què limitar-nos a jugar-hi? Per què no fer servir aquestes petites peces quadrades de color crema, o encara millor, peces de fusta antigues (se'n troben a bon preu a Etsy) per expressar-nos, decorar les nostres cases o fer-ne joies!

Aquesta imatge l'he trobat a Gingerella.


Genial posar-hi lletres a una foto emmarcada! Tutorial i més exemples a  Paradise.


Un tutorial per fer un quadre amb missatge, al blog Stylismo.
Coixins de la botiga d'Etsy Shopdirtsa.Més imatges de com treure profit a les peces d'Scrabble fent d'arracades, tasses i fins i tot, de com demanar matrimoni amb peces d'scrabble al Pinterest de Coquma. Va, aquesta també la poso que dóna nom a l'article!

Demanar matrimoni i posar els noms dels convidats a les taules. Idea de Los Angeles Style Unveiled recollida a  Rex&Regina.

2 comentaris:

 1. Qué xulo!

  Al Etsy, com tu dius, també he vist joietes fetes amb aquestes peces i queda molt divertit!

  M'emporto la idea del Scrable gegant per la paret!
  :-)

  ResponElimina
 2. Que bé que t'agradi! M'encanta col·laborar a omplir-te la maleta!
  Gràcies pel comentari!

  ResponElimina