Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dissabte, 29 d’octubre de 2011

El meu ordinador va en pijama

De vegades en broma, i amb permís del meu fill, li dic a les orquídies "les meves nenes" i tracto al meu nou MacBook com un més de la família. Per això, quan he descobert el "pijama" per ordinadors a l'aparadador d'una papereria d'aquestes que sempre tenen coses boniques i irresistibles (l'Alfor de Tarragona), no me n'he pogut estar.L'invent és un disseny de Milà, fet amb neoprè folrat de tela de llana o cotó. Els estampats estan inspirats en els pijames, les bates, la roba de casa de tota la vida, vaja. Però el que m'ha acabat de robar el cor és en tela de roba de farcell! Deu ser una edició especial catalana, perquè a la pàgina oficial de pijama no el venen pas.


N'hi ha de totes mides (Macs portàtils, PCs, ipod, ipad, iphone, carregadors, càmeres...) i de molts estampats diferents (dandy, tartan, vichy, vintage...).
Trobo que és un bon regal ara que ve el fred.

5 comentaris:

 1. A mi, el què em passa amb aquests "pijames", és que m'agraden tant que no puc decidir-me per un sol model en concret ;-)

  ResponElimina
 2. A mi em va passar igual! sort del farcell que em va fer decantar! i només per una qüestió sentimental, perquè és ben bé que n'hi ha cada un de més bonic!!! aiiixxx... Petons i bona castanyada!

  ResponElimina
 3. Quin bon invent!!! Jo sense dubte també em quedo amb el de roba de farcell...

  Un petonet
  Ahhh...i no triguis tant en escriure alguna cosa, es que m'agraden les teves entrades jeje

  ResponElimina
 4. M'encanta!! Jo també vull un pijama per al meu portàtil !! Potser els hi demanaré als reis que enguany m'he portat molt bé...

  ResponElimina
 5. Carmina!!! Si és que no trobo el temps per escriure!! Mira que el cap em bull d'idees, però el petit de casa només em deixa obrir l'ordinador per posar-li vídeos de la festa major i de la Patum pel YouTube!!! Enyoro la blogosfera! Però et vaig seguint! Sempre repartint inspiració a tort i a dret tu! Un petonàs!

  Alba, ves fent carta als Reis i a veure si allà a l'Orient no han notat la crisi! ;-) jo també trobo que has sigut bona minyona!! Petonassos i a veure si ens veiem aviat!

  ResponElimina