Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dijous, 1 de desembre de 2011

Art al carrer, salvem Display

Coquma és el lloc de les coses que m'agraden, i poques coses m'agraden més que l'art al carrer.

Lluc Queralt, un dels meus artistes tarragonins preferits, pintant al carrer Ixart dins el projecte Display. Fotografia de Laboratori Visual.

Per a mi les arts visuals són terapèutiques. De debò. Descobrir una il·lustració preciosa i suggerent, admirar una tipografia feta amb gràcia, contemplar una pintura que digui allò que jo no sabia ben bé com dir o embaladir-me davant d'una fotografia em pot fer passar d'arribar a la feina pensant en tota mena de problemes a arribar-hi amb ganes de probar aquella idea que fa dies que em ronda pel cap!

M'encanta com tracta la memòria a "Record Latent" Oriol Panadés, un dels projectes desenvolupats a Display. Fotografia de Laboratori Visual.

A Tarragona, fa uns anys que aquestes expressions artístiques balsàmiques te les trobes pel carrer quan menys te les esperes! És gràcies al projecte Display que, no només ens regala als caminants art al carrer, també dóna l'oportunitat a artistes emergents a mostrar la seva obra.

Justo Heras ens va proposar un viatge per mars desconeguts a "Astrolabi", dins Display. Fotografia de Laboratori Visual.
Ara, Display, com tants altres projectes culturals, s'ha quedat sense les subvencions que el feien possible i, per això, els seus impulsors, Laboratori Visual, han optat pel micromecenatge dins la plataforma verkami


No us perdeu la sèrie d'"Animals amb bigoti", de Maria Jacas, a Display. Fotografia de Labortori Visual.
Queden 48 hores per salvar el projecte. Us animo a que us convertiu en mecenes de Display, a canvi rebreu una mica d'art per casa vostra i, sobretot, fareu possible que molts tarragonins ens sentim una mica millor quan caminem pel carrer.

1 comentari:

  1. Una sortida ben digne, davant la necessitat...tan de bo iniciatives artístiques com aquesta rebin tot el suport que necessiten, encara que sigui a nivell popular :-)

    ResponElimina