Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

diumenge, 25 de març de 2012

Flors en pots de vidre reciclats

Ja ha arribat la primavera a casa!

Per celebrar-ho, deixo a Coquma unes quantes imatges d'uns centres de flors collides del jardí que vam fer amb el meu pare. Margarides silvestres grogues amb clavellines roses, i margarides blanques amb espígol.


Totes en pots de vidre de iogurt reciclats. Són el recipient perfecte per a les flors silvestres, perquè no necessites la tija gens llarga.


També podeu lligar un cordill o una cinta al voltant dels pots, com en aquestes imatges que he trobat a la xarxa.

Foto de Polly Wreford via The Bottom of the Ironing Basket.
Imatge de Pieces of Bree.

Qualsevol pot de melmelada, ampolla o got, pot servir per fer un centre de flors.

Flors en pots de vidre de Crazy About Weddings.

Amb un simple gerani i queda ben bonic. Vista a Birdy Birdy Num Num.

I quan no tinguem flors, sempre podem posar-hi troncs amb borles de llana, com vam veure a l'article anterior: "Tornem a fer borles de llana". Jo ja fa temps que a casa no deixo llençar els pots de vidre!

2 comentaris:

  1. Genial, m'encanta passejar pel bosc i collir alguna flor silvestre i la idea d'utilitzar pots reciclats hem sembla molt bona...

    Petonets
    Carmina

    ResponElimina
  2. Carmina, he estat passejant per Interiors Originals aquest matí i m'ha encantat tot! Per cert, que bonic això que cau pols màgica del ratolí! Petons i merci pel comentari!

    ResponElimina