Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dilluns, 10 de setembre de 2012

D'acord, parlarem del washi tape!


De Papermash.

No havia dedicat abans un article al washi tape, o cinta japonesa, perquè se n'ha parlat tant i tant a la blocosfera que em semblava que ja no en podia dir res de nou.

Gegants de la Patum fets pel Xim, penjats amb washi tape a l'habitació del Guiu.

Però no hi ha dia que no tingui un nou repin o un seguidor al tauler de washi tape de Pinterest de Coquma, fins al punt que s'ha convertit en el meu tauler més seguit! Així que sembla ser que aquesta cinta de paper d'arròs que ha revolucionat el món de les manualitats malda per entrar al món Coquma per la porta gran.

Un capçal de llit, més econòmic i personal, impossible. Vist a Interiors Originals.


El washi tape és una evolució d'aquella cinta que es fa servir en el sector de la construcció per protegir determinades superfícies de la pintura. Tots n'hem fet servir a casa si hem hagut de donar una mà de pintura a la paret. Sí, aquella cinta de color beig, que es pot trencar fàcilment amb les mans i que no embruta ni deixa marca.

Un teclat d'ordinador ben animat amb washi tape. De Minifanfan.


Doncs un bon dia l'empresa japonesa mt (masking tape) va decidir fer cas a les peticions d'alguns dels seus clients i en va crear de diferents colors i mides destinades al món del craft. L'èxit va ser tal, que no han parat de fer-ne més colors i estampats, i de vendre'n a tot el món. Han sorgit altres empreses i el mercat europeu ha acollit aquestes cintes amb els braços oberts.

Com posar text a les cintes (a Superfluo Imprescindible i a All Wahi Tape).


Les possibilitats creatives que ens ofereix el washi tape i l'enorme facilitat d'ús fan que serveixi quasi per a tot! Per decorar ordinadors o telèfons, llibretes, gerros, agulles d'estendre, per reparar llibres, penjar fotos a les parets, embolicar regals o reciclar mobles!

De Holmberg.


Potser no sou gaire manetes ni aficionats al DIY, però, creieu-me, heu de tenir una cinta d'aquestes a casa. Oblideu el blutack que taca les parets, el celo que arrenca la pintura o deix una taca groga... Quan vulgueu penjar una foto, un póster o una postal a la paret, feu servir washi tape. Entendreu a què ve tant d'entusiasme.

De Vosgesparis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada