Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

diumenge, 9 de setembre de 2012

Jo també he quedat encisada amb les noies de galtes vermelles de Paula Bonet

Jo també he quedat encisada amb les noies de galtes vermelles de Paula Bonet.


M'agraden els seus cabells enjugassats, les seves mirades entre innocents i provocadores, i aquells animals que de tant en tant tenen ben damunt del cap com buscant la seva essència. La gran majoria són retrats d'ella mateixa.A sobre hi afegeix aquells textos, trets de poemes, reflexions, contes, cançons... amb un traç que en si mateix ja és una il·lustració.Tot plegat fa un efecte com de frascó en una habitació que diu "beu-me" i l'Alícia no pot fer altra cosa que beure'n.

Paula Bonet és una il·lustradora valenciana que podríem dir que està de moda. Ella explica que va deixar l'oli per la tinta xinesa, l'aquarel·la i els retoladors perquè necessitava anar més depressa i ser més directa. I ho ha aconseguit. Els seus dibuixos et diuen "mira'm", "llegeix-me", "escolta'm". I tu t'atures i, com Alícia, després de dubtar un moment, et rendeixes dòcilment a tal demanda.Hi ha samarretes, fundes de telèfon, bosses i làmines que es poden comprar per Internet. I la podeu seguir al seu bloc i a les xares socials, on el seu art de segell inconfusible s'ha anat fent popular a gran velocitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada