Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dissabte, 27 d’octubre de 2012

Un regal pel papa

Enguany per l'aniversari de l'home gran de la casa, el meu fill i jo li hem fet un regal molt especial i 100% coquma. Hem agafat una llibreta xula que teníem per casa i li hem escrit les 35 coses que més ens agraden d'ell, tantes com anys ha celebrat.

Una cosa per pàgina. I cada pàgina l'hem decorada entre els dos fent servir tot el que teníem a mà: plastidecors, llapissos, retoladors, retallons de revistes, gomets, purpurina, fotos i washi tape!

Aquestes són algunes de les pàgines que hem fet (retratades amb Instagram):La idea va sorgir d'un DIY ja força clàssic que consisteix en escriure el que més ens agrada d'algú en cadascuna de les 52 cartes de la baralla de pòquer (però és un regal per algú que faci 52 anys, és clar -48 si emprem una baralla espanyola).

Craftster

Craftster

DIY IYD


Què us ha semblat? Fàcil, més econòmic impossible, i segur, segur que agradarà a qui el rebi!

2 comentaris: