Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dilluns, 15 d’octubre de 2012

Visca! Un premi!

Coquma ha rebut avui, per primera vegada, un premi! És el VBA (Versatile Blogger Award) i ens l'ha atorgat Nut Ladem, l'autora del bloc Coses i més coses. Un bloc que no coneixíem sobre decoració i coses boniques que inspiren! Moltes gràcies, Nut Ladem!



Feu-hi una ullada, hi ha imatges amb bones idees com aquesta de sota que m'ha encantat per la foto del mar emmarcada. Qui no desitja tenir vistes al mar a casa seva? doncs aquesta és una bonica -i força més econòmica- alternativa!


Vist a Coses i més coses, via Coco and Kelley.


Ens fa molta il·lusió el premi! I a més, ens ha servit per descobrir la Nut. Ara toca complir amb les responsabilitats que comporta el guardó: Primer, explicar 7 coses sobre mi (uf! com costa parlar d'un mateix!):
 1. Tinc debilitat per les cadires, els llums, les mantes i les lletres.
 2. Em frustra trobar tantes bones idees però que després no em decideixi a aplicar-les.
 3. Des dels 16 anys, gràcies a un viatge a París amb l'institut, col·lecciono postals d'obres d'art que m'agraden. Aleshores, Egon Schiele va fer que estimés la pintura per sempre i, uns anys abans, Emili Teixidor i Dorothy Parker, la literatura.
 4. Hi ha tantes coses que m'agradaria penjar-me a les parets que les tinc quasi buides!
 5. No he parat fins aconseguir veure arbres cada dia per la finestra.
 6. Em costaria viure sense ous ni formatge.
 7. M'agraden els còmics, sóc periodista, maquetadora i, sobretot, fa dos anys i dos mesos que sóc mare i estic a punt de tornar-ho a ser!



Després, ha arribat el moment de passar el guardó a 15 dels blocs que segueixo (consti que alguns no els puc posar perquè ja han sigut nominats per altres blocaires):


6 comentaris:

 1. oh! moltes gràcies per les teves paraules i el premi, al mateix temps, enhorabona per la teva pròpia nominació.

  Un petó :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies, Maria!! Sóc molt fan del teu bloc! un petonàs!

   Elimina
 2. Enhorabona, m'ha fet molta il·lusió que pensessis en mi. M'he de llegir això del premi amb calma, només m'ho he mirat una mica per sobre... el que m'ha fet més il·lusió de tot, però, és saber que aviat tornaràs a ser mama. Moltes felicitats!!!

  Sebastià

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies, Sebastià! ja saps com m'agraden les teves fotos que mai em deixen de sorprendre!
   Molts petons!!

   Elimina
 3. Ostres! No ho havia vist!!! M'ha fet molta il·lusió
  I moltes felicitats per la nominació i la maternitat


  Molts petons

  ResponElimina
 4. Moltes gràcies, Helena!!! Ja estic com a boja amb l'efecte niu pensant com redecoro les nostres vides ara que serem quatre a la família! I em van molt bé les imatges que vas recopilant a Pinterest i al Tumblr. T'hauré de demanar consell!

  petonassos!

  ResponElimina