Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dimarts, 23 d’abril de 2013

Bon Sant Jordi 2013 amb una recomanació molt especial!


Per fi ha arribat Sant Jordi! Un dia meravellós que s'omple cada any de llibres, roses, dracs, princeses i amor.

Des de Coquma, faig una reivindicació avui de l'amor a la lectura, perquè gràcies als llibres som més lliures, aprenem, imaginem, estimem, riem i plorem, en defintiva, vivim més.Amb aquesta preciosa aquarel·la d'Alba Calaf que em té el cor robat i aquesta màxima d'Abbas Al-Akkad amb la que m'identifico totalment, us desitjo un bon dia de Sant Jordi.

Ah! i si esteu indecisios i us agrada el disseny i la il·lustració tant com a mi, o si sou dels que no podríeu viure gaire lluny del mar, us recomano una novetat editorial que és un petit tresor. Es diu Carrer del mar i l'ha publicat fa pocs dies l'editorial artesana Piscina un petit oceà, de la que ja us vaig parlar aquí. L'editor m'ha dit que fa llibres especials per a gent especial. Carrer del mar n'és un clar exemple.


Joan Barrets i Mar Borrajo ens fan ballar durant tot el llibre gràcies a un text evocador i unes il·lustracions genials que juguen amb la tipografia, el collage, el dibuix i la composició per implicar el lector.

De debò que no és només llegir, es tracta de ballar! Com avisen els autors a la cita d'Erri De Luca que introdueix el llibre "Si saps estar-te dret en una barca també saps ballar". I així, al carrer del mar pots navegar damunt d'històries de pescadors, deixar-te gronxar per les onades i pentinar-te pel vent, perseguir les gavines i intentar ensumar l'olor de sal que desprèn el llibre. No la sentiu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada