Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dilluns, 10 de juny de 2013

I ens van començar a agradar els monstresFeia temps que volia afegir a Coquma un dels llibres infantils que més m'agraden i que més bones estones ens ha regalat a mi i al meu fill gran: Where the wild things are.

És d'aquelles històries que veus de seguida que arriben directes al cor i a l'imaginari dels petits. La primera vegada que li vaig explicar al Guiu recordo com n'estava de concentrat, com feia cara d'aprovació quan li explicava que en Max es portava malament a la nit i la mare el castigava sense sopar. Devia pensar, "aquest és dels meus".

Quan li deia que a l'habitació d'en Max hi creixien arbres i flors i cada vegada més arbres i més flors, els ulls del Guiu s'anaven esbatanant mentre em demanava, "més, mama, què més?".

De Maru in Michigan.
El viatge en vaixell, la coronació, els cants sota la lluna i els jocs enfilats als arbres... tots i cadascun dels moments i de les il·lustracions del llibre resultaven apassionants pel meu fill de dos anys.

El seu pare no entén com podem llegir llibres de monstres abans d'anar a dormir. El que no sap és que des que vam conèixer en Max, ens van començar a agradar els monstres.

Així que aquest matí quan he entrat a google i he vist el fantàstic doodle dedicat a Maurice Sendak, en commemoració dels 85 anys del seu naixement, he tingut clar que avui era el dia d'afegir aquest meravellós llibre a Coquma!

Si sou tant fans d'en Max i els seus monstres com nosaltres, us encantaran aquestes troballes per disfressar-se de Max, fer-ne titelles o fins i tot amigurumis!

A Erin Compton Design.Stickers per a les parets, es poden trobar a Amazon.
De Oeuf NYC.


Per imprimir a Owens family.

Patrons a Etsy.Sweet and Sour Tees.

Vist a Pinterest.
Olive + Birch a Etsy.


Per cert, cada vegada que llegim l'aventura d'en Max és tan especial com la primera. Us deixo que és hora d'anar a dormir i ja sabeu quin llibre llegirem avui el Guiu i jo, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada