Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dijous, 6 de juny de 2013

La felicitat

Des que vaig visitar l'exposició fotogràfica "La felicitat" de la Fundació Forvum, un compendi de fantàstiques imatges del fons seleccionades per Chantal Grande amb la voluntat de captar què és la felicitat, que m'agradaria configurar la meva pròpia col·lecció d'imatges de felicitat.

Suposo que cadascú en triaria de diferents, però que també moltes serien comunes: un esmorzar al llit, un viatge, un bany, una abraçada...No en sé l'autor (a Pinterest).


El cas és que no sabem ben bé què és això de la felicitat que tant anhelem: un instant, una fita, una actitud, una utopia? Però potser si aprenem a reconèixer-la i a ser conscients del que ens fa feliços, podrem gaudir més d'aquesta vida.

En comptes d'esperar tota la setmana a que sigui divendres, tot l'any a que arribi l'estiu i tota la vida a trobar la felicitat, proposo fer més sovint allò que ens agrada. Així de simple i així de complicat. Una recepta més Coquma impossible, oi?De Dorothée Smith. La vaig descobrir a l'SCAN Tarragona.
Via dailydoseofstuf.
De Danielle Rocke Toews via From dates to diapers.I per a vosaltres, què és la felicitat? un dia de pluja des del balcó?A Bear Necessity.
En voleu més?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada