Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dimarts, 31 de desembre de 2013

Mitja paret pintada per l'habitació del Yago

Quan el Yago, lector fidel de Coquma, em va demanar consell per decorar la seva nova habitació em va fer molta il·lusió. En dir-me que era un pis al centre de Tarragona, que tenia el terra hidràulic en tons grisos, sortida al carrer, sostres alts... de seguida em va fer volar la imaginació.

El Yago volia pintar la paret del capçal del llit per donar una mica de color a l'estança i no sabia quin color triar. "Una paret, no!", li vaig dir de seguida; "mitja!". "Com? Mitja?". Amb unes quantes fotos el vaig convènçer:

Vist a Desire to Inspire.


De Danielle de Lange, a Flickr.


Vist a Igloo Homeware Hong Kong.

De vtwonen via April and May.La paleta de colors també la vam tenir clara de seguida. Si el terra és gris, volíem o rosa pàlid o groc intens o més gris.

Llum de Kicsi Ház, amb tutorial inclòs!

A Pinterest, no he trobat la font :-(


Per rematar-ho seria meravellós un joc de llit com aquest de Toast. Llàstima que ja no el venen! Haurem de seguir buscant.Finalment, a la nostra mitja paret hi faltaria una làmina ben especial que no deixés indiferent, amb algun missatge potent que lligués amb la filosofia de vida de l'apassionat que hi dormirà a baix. I com que el Yago és encara més fan que jo de Paula Bonet, tot quadrava.

De Paula Bonet.


Estic contenta de dedicar l'últim aticle de l'any al Yago, perquè ningú com ell m'anima a seguir coqumejant. Mai em canso dels seus: "Fa temps que no escrius!". Gràcies per persistir, guapo! Molta sort i amor en aquesta teva nova habitació.

També necessiteu consell? escriviu-me a coquma@gmail.com

Fins l'any que ve!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada