Que cocumegis de gust!

Si t'agrada la decoració, el disseny gràfic, les manualitats (DIY, craft o com en vulguem dir). T'agrada sortir, anar de botigues o necessites idees per fer regals. Si ets pare o mare o aviat ho seràs i t'agrada llegir sobre criança, família i productes infantils. Ets dels que creus que l'art ens proporciona una vida millor. T'agrada perdre't per Internet a la recerca de bones idees i fonts d'inspiració. En definitiva, si t'agrada el que a mi m'agrada, t'agradarà Coquma. Espero que coqumegis de gust!

dissabte, 6 de desembre de 2014

La manta al coll

Per fi ha arribat el fred! I quan fa fred, hi ha poques sensacions més reconfortants que tapar-se amb aquella manteta suau del sofà i mirar l’hivern per la finestra.

Potser és aquesta sensació agradable la que ha inspirat una tendència aquesta tardor que m’encanta i que a Coquma hem batejat com “la manta al coll”. 

Resulta que la manteta del sofà ens acompanya ara a desafiar el fred a ple carrer en forma de bufanda o coll de grans dimensions amb teixit i estampat típic de les mantes. 

Recull d'alguns exemples:Via Let it be a Pinterest.


En anglès en diuen "oversized plaid blanket scarf".De Kate Arends a Flickr.


És una mica "moda Linus" ;-)Bufanda del Zara al blog Butik Sofie.


Amb una manta, no sempre n'hi ha prou!Vist a La Subiect.En aquest cas el que porta és el jersei al coll. Guapíssim!De Belstaff Fall 2014 via DudesThatKnit.


Combinat amb pell?


De System63 a Etsy.De Just Dandy.


Tot un atreviment el mostrar-nos tal com som i reconèixer que on realment voldríem estar és estirats al sofà (on jo sóc ara mateix!).

1 comentari: